Villkor

Nedan hittar du våra villkor. Dessa gäller när du använder eller gör en beställning på vår webbsida och de innhåller viktig information till dig som är köpare. Var god begrunda våra villkor noggrant. Vi rådgiver dig att spara dessa villkor så att du kan läsa dem igen senare.


Vem är vi?

Online Prepaid Services, stationerat i Eindhoven, Hoevenweg 19, 5652 AW är registrerad med företagsnummer 52837610, Dutch Chamber of Commerce. Genom Online Prepaid Services webbsidor kan kunden (härefter hänvisad som “du”) köpa koder, krediter etc. för diverse tjänster. Vi levererar bara koder som kan lösas in hos externa tjänsteleveratörer vilka produkten i fråga är menad för.

Eftersom vi bara kan erbjuda koden är vi inte ansvariga och förpliktigade för problem som du kan ha med en tredjepart. Var vänlig kontakta dessa tredje parter om du upplever problem, frågor, dispyter eller potentiella konflikter med legala krav som uppstår från en överenskommelse du har ingått med denna specifika tredje part.

Du håller inte oss skyldiga för möjliga påståenden från tredje parter som är relaterade till vad som beställdes på vår webbsida.
 


Tillämpbarhet och Genomförelse

 1. Dessa villkor är tillämpbara för alla våra erbjudanden, överenskommelser och leveranser relaterade till Online Prepaid Services bortsett från om annat har blivit överenskommet på förhand.

 2. Överenskommelsen är gjord när du som kund accepterar det, det vill säga när du klickar på "Beställ" knappen. Från detta ögonblick är du förpliktigad att fullföra din betalning och vi är förpliktigade att leverera när vi mottagit din betalning.

 3. Vi kommer att bekräfta överenskommelsen via e-post. Du är ansvarig för att du har gett korrekt e-postadress, eftersom du kommer att få din beställning per din e-post. Vi kan inte skicka din beställning till någon annan e-post förutom den som du uppgav i samband med beställningen.

 4. Din beställning är skickad till din e-post efter att du har fullfört transaktionen. Leveranstiden varierar beroende på den betalningsmetod som du har valt. Du ser detta när du har valt din önskade betalningsmetod eller genom att kontakta oss för mer information.

 5. Överenskommelsen är arkiverad hos oss.

 6. När en beställning inte är korrekt eller inte fungerar korrekt bör du kontakta oss så snabbt som möjligt. Du kan kontakta oss på flera sätt via vår webbsida och vi förväntar oss att kunden tar kontakt inom 30 dagar efter köpet. Vi svarar så snabbt som möjligt i enligthet med våra kundservicetider. Du kan också kontakta oss om du har klagomål eller generell feedback på vår service eller vårt produktutbud.


Information

 1. Alla priser som finns på webbsidan inkluderar skatter och övriga avgifter. Transaktionskostnaderna räknas ihop skillt. Kostnaden för transaktionen beror på den betalningsmetod du väljer. 

 2. Innehållet på denna webbsida är noga kontrollerat men vi kan inte garantera att all information är korrekt alla gånger. På grund av detta är alla priser och all övrig information och kampanjmaterial på vår webbsida med reservation för tydliga programfel eller stavfel.


Betalning

Du har möjligheten att välja bland flera olika betalningsmetoder på vår webbutik. Du kan hitta mer information om dessa i varukorgen, före du inleder din betalning. Transaktionskostnader är för tillfället inte inbakade i vårt pris, och därmed kommer dessa upp som separat kostnad. Genom att klicka på betalningsmetoderna ser du vilken kostnad som tillkommer. Allt detta går att se före du uppger någon personlig information, som t.ex. e-post eller bankkortsnummer. 


Ångerrätt och returneringsrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagens tillämpas inte 14 dagars ångerrätt när Kunden köper digitalt innehåll som levereras på annat sätt an fysiskt medium. Genom att Kunden accepterar Villkoren samtycker Kunden till att ångerrätten inte gäller för digitalt innehåll som levereras på annat sätt än på ett fysiskt medium. 


Ålder
När du trycker på köpknappen intygar du att du är 18 år eller äldre, eller har målmans godkännande vid köpet. Om du 16-18 och köper utan målmans godkännande intygar du att köpet är med egna, förvärvade medel. 


Personlig information
Vi behandlar din personliga data i enlighet med våra sekretesspolicy


Sammanfattning

 1. Nederländsk lag är tillämpad för alla överenskommelser med Online Prepaid Services.
 2. Alla konflikter som kan uppstå ges till den Nederländska domstolen, om inte annat är anges för det specifika fallet.
 3. Om ett påstående i dessa villkor är förklarat giltigt kommer detta inte att påverka de generella villkoren. Vi kommer att definiera ett nytt villkor gemensamt med dig, kunden, där de det ursprungliga syftet kommer att agera som guide.

Kontakt

Om du har frågor som inte blev besvarade eller kommentarer efter att ha läst dessa villkor, var vänlig kontakta oss via post eller e-post.


Online PrePaid Services B.V.
Hoevenweg 19
5652 AW, Eindhoven
Nederländerna
T: +31(0)88-0151465
E[email protected]
KvK-nummer: 52837610
VAT/MOMS nummer: NL850622074B01